GDPR - Ochrana osobních údajů

20.05.2018

Firma Plynoservis Procházka, se sídlem Za Humny 321, 751 03 Majetín a provozovnou na adrese Rolsberská 638/66, Olomouc, IČ: 68928424 zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen "Nařízení"), následující osobní údaje: 

  • jméno, příjmení, adresa bydliště či adresa úkonu, email, telefonní kontakt
  • a další osobní údaje, jako např. odpověď na dotaz, odesílání obchodních sdělení, atd.
Tyto osobní údaje budou firmou Plynoservis Procházka zpracovávány po dobu max. 3 let. Zpracování osobních údajů je prováděno naší firmou pouze za účelem kontaktování zákazníka, osobní údaje však pro naši firmu mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
  • Naši partneři pro servisní služby
  • Reklamní a marketingové agentury
  • Webmaster - Bc. Martin Vrbeník (eparťák.cz)

Vezměte prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů - tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.